неділю, 18 січня 2015 р.

Умови зберігання косметики, шоколаду та прикрас

Умови зберігання органічної косметики:

1. Органічний твердий дезодорант зберігайте у холодильнику. При температурі вище 26 градусів він тане.
2. Всі косметичні засоби у пляшках та банках зберігайте щільно закритими, віддаль від батарей, сонячного світла, кондиціонерів. Я не використовую хімічних консервантів, емульгаторів, стабілізаторів тощо. Засіб може втратити свої якості та/або товарний вигляд.
3. Не залишайте мило надовго у воді. Органічна мильна основа досить щільна, пресована, проте і вона розкисає.
4. Засоби у тарі з дозатором не відкривайте! Користуйтесь дозатором за призначенням. Це збереже гігієнічність вмісту флакона. А відтак і його довговічність.
5. Інтенсивність аромату косметичних засобів розкривається під час контакту з теплою водою. Засіб у флаконі, а тим паче мило без упаковки не юудуть пахнути так інтенсивно, як розігрітий змилений засіб на Вашій шкірі. Проте слід пам"ятати і те, що я не використовую у своїх засобах ніяких штучних ароматизаторів, віддушок, парфумерних композицій тощо. Лише природні трав"яні настої, екстракти, ефірні та рослинні жирні масла. Вони не можуть пахнути так, як магазинний гель для душу чи шампунь синього чи червоно-малинового кольору. І не будуть мати такого кольору. Бо я не використовую навіть харчових барвників. Лише природні рослинні компоненти.
6. Термін придатності усіх органічних косметичних засобів напряму залежить від умов зберігання. Оптимальна температура для них - +3...+20, освітлення - пригнічене або темрява, відносна вологість повітря - 70-85%.

Зберігання шоколаду:

Увесь шоколад пакується мною в пластикові пакетики і зав"язується стрічкою майже герметично. Зберігати його можна при кімнатній температурі до 2 місяців. Слід остерігатися "сусідства" шоколадних виробів із вологістю, пліснявою, сильнопахнучими речовинами та прянощами (шоколад має властивість сильно натягувати на себе вологу та запахи).
Під час зберігання на поверхні натурального шоколаду в нормальних умовах можуть з"являтися плями більш темного чи світлого відтінку, ніж основний. Це є варіантом норми і не впливає на його смакові якості. Під час зберігання у холоді шоколад набуває світлого нальоту по всій поверхні.

Догляд за прикрасами:

1. Наші прикраси не бояться контакту з водою, не окислюються, не темнішають, не іржавіють
2. Наші прикраси не бояться впливу на них лаків для волосся чи інших засобів догляду за шкірою і волоссям
3. Уникайте потрапляння на прикраси розчинників та лаків для нігтів
4. Зберігайте прикраси в індивідуальній упаковці, окремо від інших прикрас. Ланцюжок може заплутатись, а сережки сплутатись між собою
5. Інколи протирайте блискучі та глянцеві частини прикрас м"якою ганчіркою задля збереження якнайкращого вигляду
6. Не розтягуйте, не тягніть, не намагайтесь збільшити розмір браслета, не розгинайте швензи сережок. Це може призвести до їх поломки. Краще довірте цю задачу мені. Я відкоректую розмір і форму своїх виробів безкоштовно та якісно

Немає коментарів:

Дописати коментар