четвер, 9 квітня 2015 р.

Новинки косметики

Доброго сонячного ранку усім! Сьогодні ми з Зорянкою трохи відіспалися, і зараз вона бігає у дворі, полюючи на перших джмелів, а я намагаюсь одночасно прибирати у кімнатах та писати блог:)

За цей місяць, що я не писала, було багато цікавих замовлень на засоби догляду, з"явилося кілька новинок у моєму асортименті. З завантаженням фотографій нині трохи скрутна ситуація, бо кардрідер у ноутбуці відмовився співпрацювати зі мною після того, як я вилила на нього чашку гарячого чаю:)) Але постараюсь описати все так, аби було цілком зрозуміло, що я маю на увазі.

Отже, почнемо з шампунів.

Для жирного волосся виробила ще таку комбінацію: масло виноградних кісточок, масло рисових зародків, масло рисових висівок, ефірні олії чайного дерева, евкаліпту, лемонграса, шавлії мускатної, чабрецю.Має свіжий аромат трав і цитрусу.

Властивості:
- регулює виділення шкірного жиру
- надає волоссю об"єму, пружності та еластичності
- укріплює структуру волосся, попереджає випадіння

Для сухого волосся (шампунь-бальзам) : масло макадамії, масло солодкого мигдалю, пшеничний колаген, ефірні олії чорнобривців, аїру, бея, розмарину, ромашки блакитної, лаванди. Має шикарний літній аромат польових трав і свіжоскошеної трави.

Властивості:
- відновлює структуру волосся
- зміцнює волосяні цибулинки, усуває випадіння волосся
- інтенсивно зволожує та живить шкіру голови та волосяний стержень
- полегшує розчісування та укладку
- пригладжує лусочки на кожній волосинці

Ціна - 100 грн/250 мл
Термін зберігання: до 2 років при кімнатній температурі у щільно закритій тарі

Для комбінованого волосся: масло солодкого мигдалю, масло виноградних кісточок, масло абрикосових кісточок, ефірні олії чайного дерева, м"яти перцевої, м"яти колоскової, розмарину, шавлії мускатної, колаген, екстракт розмарину, екстракт ламінарії. Пахне різнотрав"ям, свіжий, охолоджуючий.

Ціна - 90 грн/250 мл
Термін зберігання: до 2 років при кімнатній температурі у щільно закритій тарі

Аюрведичний зубний порошок: біла глина, морська сіль, сода харчова, перець чілі порошок, кориця свіжомелена, куркума свіжомелена, сухі травки свіжоперетерті: м"ята перцева, м"ята кучерява, ромашка лікарська, сосни бруньки, дуба кора, евкаліпт, шавлія, чабрець, ефірні олії м"яти перцевої, апельсина гіркого, евкаліпта, кориці.

Властивості зубного порошку:
- усуває неприємний запах з рота
- лікує карієс
- усуває кровоточивість ясен
- усуває чутливість зубів
- усуває наліт із язика
- попереджає утворення бактерій
- дарує відчуття свіжості та чистоти на 24 години

Ціна: 50 грн/100 грамів.
Термін зберігання: без обмежень у сухому місці зі щільно зачиненою кришкою.

Нагадую, що я можу втілити будь-які ваші фантазії щодо властивостей та майже всі щодо ароматів:)) Пишіть свої найнеймовірніші побажання і я зроблю все, аби ви залишились задовлені!:)

Пішла робити фруктовий коктейль:)
Ваша Даринка.

Немає коментарів:

Дописати коментар