вівторок, 7 квітня 2015 р.

Нові прикраси у стилі ретро

Доброго весняного дня, друзі! Сьогодні покажу вам останні біжутерні новиночки із серії "Royal Collection". Ці прикраси виготовлені із посрібненої білої латуні, позолоченої латуні, богемського скла, перлин та кришталю.

Всі вони витримані у стилі 19 століття та подарують неповторне відчуття свята і розкоші.

Перші - з чеськими намистинами та кришталем глибокого смарагдово-зеленого кольору, обрамленими у посрібнену фурнітуру. А ті, що праворуч, - коралово-багряні, з чарівними підвісками, схожими на крихітні соковиті грушки:)

Кожна намистинка робиться склодувами вручну, тому немає навіть двох однакових, вони всі злегка нерівні. Особливо це помітно на огранених намистинках, бо вони ще підлягають шліфуванню піском різних розмірів, і грані трохи стираються, до того ж нерівномурно з різних боків. Це додає чеському склу особливого шарму та справжньої старовинності. А виготовлення вручну - це завжди енергетика та особливе відчуття душевності.

Сонячні янтарно-медові краплинки майже солодкі на вигляд:) Так і хочеться спробувати!
Позолочена латунь і напівпрозорі теплі богемські намистинки з крапельками-підвісочками. Дуже схожі на справжній янтар!

А ці, що внизу, з бірюзово-морськими намистинками, що поселилися у позолочених філігранях, - ніби належали Русалонці! Такі океанічно-хвилюючі, пахнуть вітром та шматочками неба...




Наступні сережечки, зі справжніми білими перлинами у формі крапель, знову ж у позолоті, моя подруга уявила на "маленькій витонченій китайській принцесі". Вони дуже ніжні, легесенькі, як подих літнього вітру, тендітні і... прекрасні! Підкреслять тонку шию, матову шкіру та лагідні очі своєї володарки. Ви будете справді принцесою у таких вишуканих прикрасах.


Ще одна пара, з якою я хочу вас познайомити, - крихітні сережки античного золота з чорними сатиновими богемськими намистинками. Намистинки дуже цікавої форми - паралелепіпед, скручений навколо осі. Грані стерті шліфуванням, тож намистинки гладенькі, обтічні, приємні. Довжина сережечок - всього 3 см. Легесенькі і тендітні, і в той же час святкові. Закінчують їх малесенькі (3 мм) підвісочки-крапельки, з прозорого сірого скла з тоненькими чорними лініями.







Й останні на сьогодні сережки - античного золота з напівпрозорими чеськими намистинками відтінку хорошого вина. Вони манять, зачаровують, переливаються на світлі, ніби дорогоцінні краплі вишуканого напою.

Немає коментарів:

Дописати коментар