середу, 18 лютого 2015 р.

новини, новини, новини!

Останній тиждень я працювала над багатьма замовленнями з різних сфер свого виробництва: і шоколад, і косметика, і прикраси.
Розповім трохи про те, що ж отримали мої клієнти.

Жінка із Вінницького обласного управління міліції замовляла омолоджуючий крем для обличчя з колагеном. Колаген я використовую пшеничний (веганський), основу для крему - якісну німецьку, дуже легкої структури, що не залишає жирної плівки на шкірі.


Тренер Студії старовинного танцю "Eventail" замовляв для себе шампунь (для жирного волосся з лупою, щоб і укріплював, і пом"якшував, і регулював діяльність сальних залоз), а мамі зволожуюче милко для рук з лавандою. Мама схильна до алергії, і лаванда - чи не єдина ефірна олія, яку вона нормально переносить.


Чудовий фотограф, активна мама двох діток, еколог і просто весела людина, Галочка Дідківська, замовляла освіжаючий гель для душу, милко собі і чоловікові та інгредієнти для шоколаду. Гель я їй начаклувала такий: масло рисових зародків, масло жожоба, ефірні олії петітгрейна, лемограсу, фенхелю, розмарину та грейпфрута. Милко для неї було з ваніллю, корицею та камфорою, а чоловікові - з санталом, бергамотом і  медом.
Ось її відгук: 
😊 опробовала гель - очень понравился, аромат просто бомба, бодрит перед ночной сменой на ура )) какао масло шикарное! такое ароматное, работать одно удовольствие :) спасибо!


У Чехію, в місто Пардубіце, поїхали сережки та годинник із Богемського скла. 




Двоє водіїв авто, що перевозили наші речі зі Швеції, замовили собі кожен по 10 плиток шоколаду (по 5 молочних та по 5 чорних), а також купили 4 шматочки милка (1 "Пряний чай", 2 шматочки "Шоколад" та 1 "Медитація")



Моя подруга захотіла зробити подарунок коханому до Дня св.Валентина (у них річниця саме у цей день), подарувавши йому 2 коробочки моїх цукерок із мигдалем. Він був настільки ними задоволений, що ледве не з"їв всі одразу:)





І ще одне косметичне замовлення - для дівчини, що знайшла мене ВКонтакті. Вона хотіла бальзам-маску для сухого випадаючого волосся та мило для зняття макіяжу із сухої шкіри. Склад масочки: масло рисових зародків, масло жожоба, масло макадамії, ефірні масла петітгрейна, іланг-іланга, санталу і рожевого дерева. Склад милка: масло абрикосової кісточки, масло макадамії, ефірні масла кориці, імбиру, м"яти.




А ще на цьому тижні я була на ВДТ-6, записували ефір, що вийшов на світ Божий 13 лютого 

https://www.youtube.com/watch?v=M-MaB2Vibrg



І, на сам кінець, я нарешті зайшла познайомитися у Центр сім"ї, що відкрила Ольга Амрай у КЗ "Райдуга" на другому поверсі. 
Домовилися, що 4 березня о 10.00 буде перше моє заняття з дітками до 3 років. 
Його темою стане розвиток сенсорики і дрібної моторики: ігри з крупами, різними дрібними предметами, нанизування предметів на шнурок, робота із розвиваючими книжечками ручної роботи, пальчикові ігри, текстурні листи, масажні килимочки і просто музично-танцювальні хвилинки.
Приходьте зі своїми малюками, буде весело, цікаво, пізнавально!
Запис за тел.: 093-442-90-95, 098-214-94-51 (Ірина Мелащенко, керівник соціально-психологічного центру)

Немає коментарів:

Дописати коментар