понеділок, 9 лютого 2015 р.

Новини із фронту робіт:)

Поїхали дві посилочки у Нововолинськ. Перша, Орисі Сай, з мильною основою. Друга, Оксані Зінчук, із цукерками та милом.
У Швецію, а саме в його найпівденнішу точку, - м.Мальмо, - полетіли вишукані сережки із богемського скла винно-червоних відтінків у дизайнерському футлярі. Це для художниці Ані Солдатенко.
А у Кривий Ріг попрямувала коробочка з парними браслетами до Дня Закоханих, для чарівної родини Данченків.






Я попутно ходжу на тренування зі старовинного танцю у студію Eventail. Неймовірно задоволена цим відкриттям! Ці люди - справжня знахідка для моєї танцювальної сутності. За півтора роки, що я не танцювала у зв"язку з вагітністю, пологами і першим адаптаційним періодом, моє тіло настільки засумувало за рухом, м"язовим тонусом і втомою, що ці невеликі (і не зовсім регулярні) вечори танцю для мене стали казковою віддушиною у буденних справах і клопотах.

Готуюся також до ХобіФесту, що відбудеться 21-22 лютого та 28 лютого-1 березня у галереї "ІнтерШик" по вул.Архітектора Артинова, на 4 поверсі. Буде багато шоколадної смакоти (цукерки, плиточки, енергетичні батончики, сухофрукти в глазурі), багато нових прикрас, багато засобів догляду за волоссям і шкірою (мило, шампуні, бальзами, креми, бальзами для губ, скраби, гелі для душу тощо).
Проведу серію майстер-класів для діток та всіх бажаючих: 
21.02 - шкіряний браслет із підвісками - від 6 років, хлопчики і дівчатка, 50 грн, тривалість 1 година. Матеріали та інструменти надаються, виріб залишається у вас. Підвіски - на ваш вибір, буде багато різних.
22.02 - браслет-ланцюжок із підвісками, від 6 років, хлопчики і дівчатка, 50 грн, тривалість 1 година. Матеріали та інструменти надаються, виріб залишається у вас. Підвіски - на ваш вибір, буде багато різних.
Приєднатися до МК можна в будь-який момент, просто підходьте до столика!
Попередній запис на МК дає знижку 5 грн. Записатись можна за тел.093-952-49-22, 067-419-46-69

Немає коментарів:

Дописати коментар