понеділок, 23 лютого 2015 р.

Хобіфест 21-22 лютого 2015 року - короткий звіт

Ось уже й позаду два дні фестивалю захоплень "ХобіФест". У цей вікенд вінницькі майстри представляли свої роботи та проводили майстер-класи у галереї "ІнтерШИК" на вул.Архітектора Артинова. Дружня атмосфера, приємні вдячні відвідувачі і та велика кількість прекрасних витворів мистецтва (не побоюся їх так назвати), що були представлені нашими чудовими умільцями, нікого не залишили байдужими.


Щоразу виставка минає по-різному. Цей "ХобіФест" пройшов дещо дивно для мене. Я б сказала, неочікувано. Гостей було небагато (відчувається фінансова криза), але ті, що прийшли, брали оптом, ніби боялись, що це остання така виставка, і в них більше не буде можливості придбати щось  подібне.


Багато прикрас, косметики і шоколадних смаколиків знайшли своїх люблячих господарів, і я вже навіть встигла отримати кілька схвальних відгуків у приват.


Вчора о 18.00 також проходив майстер-клас від танцювальної студії "Eventail". Прийшло понад 20 осіб, і всім сподобалось. Декілька людей захотіло приєднатися до наших регулярних тренувань у КЗ "Райдуга".



А ще завдяки конкурсу, організованому спільно Наталкою Демчук та Кондитерською майстернею "Глазур", я виграла Зорянці ось такий гарний імбирно-медовий пряник, який вона із задоволенням і схрумала в перші пів години фестивалю.



У наступні вихідні чекайте новинок на моєму столику - довгоочікуваний зубний порошок за аюрведичним рецептом, ароматизатори для автомобіля, нові прикраси, шампуні та милка. Чекаю вас 28 лютого та 1 березня з 11.00 до 19.00 у галереї "ІнтерШИК" на 4 поверсі!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар